Hvorfor vælge en yogamåtte i gummi, når du skal lære yoga

2022-09-29

Det vigtigste for at dyrke yoga er at slappe af, så yogamåtten er hovedsageligt behagelig, blød og sej, og dens hovedfunktion er at forhindre glidning og skader.

Råmaterialet afnaturgummier naturligt og miljøvenligt; overfladens naturlige tekstur og struktur med åbne porer hjælper med at absorbere fugt, så den har en god anti-tør- eller vådglidningseffekt.

Saften fra gummitræet kan laves om til naturlig latex, fordi den er ren naturlig, meget sund og miljøvenlig, med god elasticitet og ikke let at deformere. Yogamåtten lavet af latex kan vaskes, bruges gentagne gange og kan også tilpasses yogaelskere med forskellig vægt.

Der findes mange typer yogamåtter, men for at sikre, at vi ikke kommer til skade og kan gennemføre yogaen bedre, skal vi stadig vælge med omhu, se hvilket materiale der passer til os, og vælge den yogamåtte vi kan lide. Er du nybegynder, kan du vælge nogle tykkere og blødere yogamåtter. Hvis du har en vis erfaring, kan du vælge nogle tynde. Det afhænger primært af de yogabevægelser du lærer og din fysiske tilstand.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy